Home
Beroepskeuzetest
Studiekeuzetest
Iq-test
Vacaturebank
Database beroepen
Functiecategorie
Branche
Mijn beroep...
Opleidingen
MBO opleidingen
HBO opleidingen
Universitair
Veelgestelde vragen
Beroepskeuze
Coaching
Loopbaanadvies
Outplacement
Reintegratie
Solliciteren
Studeren
Uitzendwerk
Werkloosheid
Documentatie
Nieuwsarchief
Tijdschriften
Zoek een boek
Tip een vriend
Adverteren
Contact
Donderdag 23 mei 2019 - 15:51

Laudius

MBA Basics in 90 dagen via Laudius. Dat kan! Het is voor mensen uit andere vakgebieden vaak moeilijk om alle ins and outs te begrijpen van (business) organisaties. MBA Basics voorziet hierin. Snel en gemakkelijk kunt u, al in enkele maanden, maar vooral op uw gemak en in uw eigen tempo thuis inzicht krijgen in het boeiende vakgebied van MBA. Na het volgen van de 9 modules heeft u het vakjargon verworven en kennis genomen van de gangbare modellen en theorieŽn en kunt u zich scharen tussen de professionals die u reeds voorgingen en inzagen dat MBA-kennis de sleutel is tot succes in het maatschappelijk verkeer.

Ook voor ondernemers met een eigen bedrijf bestaat er geen praktischer en breder toepasbare cursus dan MBA Basics. Het succesvol afronden van deze cursus is voor banken, leveranciers en klanten een duidelijk bewijs van kennis en inzet bij een ondernemer.

De leerstof is goed te begrijpen en logisch en overzichtelijk samengesteld, geschreven in zakelijk en toegankelijk Nederlands, met verhelderende modellen en illustraties en actuele voorbeelden.

Als u nog vragen heeft, aarzel dan niet, maar bel of mail met een van de vriendelijke adviseurs van Laudius business school. Tenslotte kan ik u van harte aanbevelen om kosteloos en vrijblijvend vandaag nog de eerste drie modules van MBA Basics, voor 8 dagen op proef, aan te vragen en thuis op uw gemak te bekijken.

MBO opleidingen
MBA in 90 dagenToevoegen aan favorieten
Plaats nu je CV online
Populaire opleidingen

Gezondheidszorg

Marketing/communicatie

Psychologie

Administratie en economie

ALLE OPLEIDINGEN